• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Manchester City får millionbøde, men slipper for transferforbud

Foto: Getty Images

Manchester City slipper nådigere end Chelsea for ulovlig handlen med mindrerårige fodboldspillere. De engelske mestre skal betale en bøde på over to millioner kroner, men så er de også tilgivet.

Af Nicklas Grodt Degn

Det kostede Chelsea en bøde på over tre millioner kroner og et forbud mod at hente nye spillere i et år at klubben havde brudt FIFA’s regler om handel med fodboldspillere under 18 år. En lignende sag med Manchester City på anklagebænken er den seneste tid blevet behandlet i FIFA, men de engelske mestre slipper noget billigere.

Manchester City får ifølge Sky Sports en bøde på 2,5 millioner kroner, men intet transferforbud, og de skal derfor ikke gennem den samme forløb, som Chelsea var denne sommer, hvor klubben måtte hente en masse udlejede spillere hjem, men ikke kunne hente en eneste ny spiller - således heller ikke en erstatning for Eden Hazard, der tog til Real Madrid.

Helt fri kan Manchester City dog ikke vide sig endnu. De er fortsat under efterforskning for brud på Financial Fair Play-regler hos både FIFA og UEFA.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.