Manchester City fuldendte liga cup-hattrick med smal sejr over Aston Villa

Manchester City tog søndag sejren i Carabao Cup-finalen mod Aston Villa efter 2-1 på Wembley. Det var tredje år i træk, at klubben vandt turneringen.

Søndag dannede Wembley rammen om finalen i den traditionsrige engelske liga cup, Carabao Cuppen.

Her stod turneringens forsvarende mestre over for Aston Villa, der havde spillet sig helt frem til den store kamp blandt andet via en sejr over Leicester i semifinalen.

Det blev dog favoritterne fra Manchester, der trak det længste strå i dagens møde. 2-1 vandt City.

Allerede efter 20 minutter var Pep Guardiolas stjerner foran takket være Sergio Agüero, og efter en halv time havde den velsmurte fodboldmaskine leveret endnu et mål. Denne gang stod Rodri bag.

Det kunne nu ligne en formsag for “the Citizens” at køre en sejr hjem, men kort før pausen sørgede Aston Villas Mbwana Samatta for, at der også var spænding i vente efter pausen.

Her fortsatte det generelle billede fra første halvleg dog. Manchester City sad på det meste af spillet og skabte således også de største chancer, dog uden yderligere scoringer. Pludselig var Aston Villa imidlertid centimeter fra at udligne, da en afslutning tog stolpen kort før tid.

Men det blev ved lige ved og næsten for “the Villans”, der måtte se sig besejret 2-1.

For tredje år i streg kan Manchester City dermed prale af at have vundet “Englands lille pokalturnering”, som man altså også vandt i 2018 og 2019.

Sæsonens anden pokal er derfor i hus for de lyseblå fra Manchester, da man også vandt Community Shield i august.