• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Manchester City jagter "den nye Messi"

Thiago Almada er blevet udpeget som den nye Lionel Messi, og ham har Manchester City fået øjnene op for.

Af Oliver Okstrøm

Præcis som dengang hvor Diego Maradonas karriere sluttede, så er man allerede nu i gang med at lede efter den "nye Messi", og her er en af dem Velez Sarsfields Thiago Almada. Ham har Manchester City rettet blikket mod.

Det fortæller det engelske medie Sky Sports.

Her bliver det tilmed berettet, at Manchester City er i forhandlinger med den argentinske klub om den 18-årige midtbanespiller, som er blevet spået en stor fremtid. Det er da også blevet til syv kampe for Argentinas U20-landshold.

I øjeblikket har Almada to år tilbage af sin kontrakt med Velez Sarsfield, og det menes, at han har en frikøbsklasul på 135 millioner kroner. Derudover lader det til, at City ikke har planer om at hente en ny midterforsvarer ind efter afskeden med Vincent Kompany, der er blevet spillende manager i Anderlecht.

Thiago Almada har spillet 16 kampe for Velez' førstehold, hvor det er blevet til tre mål og to assister for den 171 centimeter høje argentiner.

Hvis det lykkes for Pep Guardiola og resten af City-ledelsen at hente Almada til klubben, så bliver han den tredje nye spiller til klubben efter man også har fået både Angelino og Rodri ind på førsteholdet denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.