• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Manchester City sejrede sikkert mod West Ham

Foto: Getty Images

Manchester City sikrede sig tre point mod West Ham onsdag aften.

Af Victor Risager

Manchester City har været et af de helt store samtaleemner i international fodbold, siden de i fredags blev straffet med to års udelukkelse fra Champions League af UEFA.

Onsdag var de imidlertid tilbage på banen, hvor de tog imod West Ham på hjemmebane, og her løb Manchester City med de tre point.

Værterne bragte sig foran efter en halv times spil, da midtbaneprofilen Rodrigo hoppede højest ved et hjørnespark og headede bolden i mål. Det blev det eneste mål i første halvleg.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester City vil have tysk stjerne

Manchester City fik dog igen netmaskerne til at blafre i anden halvleg. Denne gang havde Kevin de Bruyne sidste fod på bolden. Efter et velspillet angreb havnede bolden for fødderne af belgieren i feltet, og fra en skarp vinkel sendte han bolden i mål. Det blev kampens sidste mål, og Manchester City løb med en 2-0-sejr.

Resultatet betyder, at Manchester City beholder andenpladsen i Premier League og øger forspringet ned til Leicester på tredjepladsen. Fire point adskiller de to hold i Premier League-tabellen. West Ham ligger imidlertid til nedrykning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus