Manchester City sender Højbjerg og co. ud af pokalturneringen

Manchester City er videre i Carabao Cup efter en 3-1-sejr over Southampton tirsdag aften.

Pierre-Emile Højbjerg og resten af Southampton-mandskabet skulle tirsdag forsøge at revanchere fredagens 0-9-nederlag til Leicester i Premier League, da de tirsdag aften skulle i aktion i Carabao Cup'en.

Men det lykkedes ikke for danskerklubben. Southampton tabte i stedet 1-3 på udebane mod Manchester City.

Southampton havde Højbjerg i startopstillingen, men danskeren kunne ikke stille meget op, da Manchester City efter tyve minutter bragte sig foran. Bernardo Silva sendte et indlæg ind i feltet, hvor Nicolas Otamendi kom først på bolden og akrobatisk headede den i mål.

Manchester City fik også fordoblet føringen inden pausen, hvor Kyle Walker sendte et indlæg ind i feltet til Sergio Aguero, der køligt flugtede bolden i mål.

Og Sergio Aguero, der spillede sin 350. kamp for Manchester City, blev også dobbelt målscorer efter pausen. Et langskudsforsøg fra Riyad Mahrez blev rettet af, og bolden endte for næsen af argentineren, der prikkede bolden i mål.

Et kvarter før tid reducerede Southamptons Jack Stephens efter et hjørnespark, men det lykkedes dem ikke at score yderligere. Manchester City løb med sejren og er fortsat med i Carabao Cup'en.