• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Manchester medie: Eriksen er fortsat på Uniteds ønskeliste

Ifølge Manchester Evening News er den danske midtbanespiller stadigvæk på Manchester Uniteds ønskeliste, selvom han angiveligt afviste klubben denne sommer.

Af Kristian Porse

Christian Eriksen har været et af sommerens helt store taleemner, da han kort før transfervinduets åbning gjorde det klart, at han gerne ville have en ny udfordring. 

Det lykkedes dog ikke for den 27-årige dansker at finde en ny klub denne sommer, og derfor fortsætter rygterne om hans fremtid endnu. Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber nemlig i sommeren 2020, og derfor er han fri til at forhandle med andre klubber fra januar. 

Flere storklubber meldes interesserede i danskeren, og heriblandt er Manchester United, der angiveligt også forsøgte at hente ham denne sommer, hvor han dog takkede nej til Ole Gunnar Solskjærs tilbud. 

Manchester Evening News, der normalt er kendt for at være tæt på Manchester United, har nemlig udgivet en liste med spillere, der skulle være på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, og her er Christian Eriksen altså iblandt. 

Ud over danskeren er det spillere som Paulo Dybala, Sergej Milinkovic-Savic og Jadon Sancho, der pryder Uniteds ønskeliste. 

Manchester United har da også kun formået at skrabe fem point sammen på de fire første Premier League-kampe i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus