2016-01-07 18:34
Foto: Manu Fernandez/Polfoto

Der bliver ikke billigt, når Manchester United skal på indkøb i januar eller til sommer. Deres ønskeliste vægter mange milliarder kroner.

Manchester United er ikke just i den form, som de gerne vil være. Den engelske, traditionsrige storklub scorer få mål og har dårlige resultater, hvorfor rygterne om et snarligt trænerskifte fortsat bliver drøftet dagligt i verdenspressen. 

Om der kommer et trænerskifte eller ej, melder denne historie intet om, tilgengæld menes Manchester Evening News, at den røde klub fra området skulle have sammensat en ønskeseddel bestående af en stor række verdensstjerner for et samlet svimlende beløb. 

Angiveligt skulle alle angriberne til sammen koste i omegnen af 3,6 mia. kr., hvorfor de næppe allesammen kommer til Old Trafford i januar eller til sommer, når transfervinduet åbner igen. 

Listen skulle ifølge mediet bestå af Real Madrid-duoen Gareth Bale, og den fortabte søn, Cristiano Ronaldo. Ligeså vel som Neymar og Thomas Müller skulle indgå. Sidst, men ikke mindst, nævnes Harry Kane fortsat som et varmt navn i Manchester-klubben. 

Hvorvidt handlerne bliver en realitet, og hvor mange de kommer til at gå efter, må vi vente og se, men det skal blive interessant at følge. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?