• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Manchester United-legende kan blive træner for dansk keeper

Oldham Athletic vil meget gerne have Paul Scholes som manager, men englænderens engagement i en lavere-rangeret klub kan stå i vejen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Oldham Athletic fra den fjerdebedste engelske række har den danske U21-landsholdskeeper Daniel Iversen i truppen, der er udlejet fra Leicester City. Klubben fyrede i december den daværende manager Frankie Bunn. 

Derfor leder Oldham efter en ny cheftræner, og valget er faldet på Manchester United-legenden Paul Scholes. Der er bare et lille problem, som kan stå i vejen for den tidligere midtbanespillers første cheftrænerjob. 

Paul Scholes ejer nemlig klubben Salford City sammen med de tidligere Manchester United-spillere Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt, David Beckham og millardæren fra Singapore, Peter Lim. 

Reglerne i EFL foreskriver, at en person ikke uden skritlig tilladelse må have interesser i to fodboldklubber på samme tid, og med Salford City tæt på en oprykning til de øvre engelske rækker, skal EFL først diskutere, om det vil være lovligt at ansætte Paul Scholes.  

EFL tager ifølge Sky Sports en beslutning om Paul Scholes' situation denne torsdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?