• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Manchester United-profil tror på trofæer i næste sæson

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Nemanja Matić og resten af Manchester United vil gå benhårdt efter at hive sølvtøj hjem til Old Trafford for første gang i to år

Af Mikkel Sloth

Ikke siden sejren i EFL Cuppen i 2017 har Manchester United vundet et trofæ, og to år uden sølvtøj er lang tid for den historisk set sejrsvante storklub. Det sker blandt en skidt sidste sæson, der hverken gav pokaler, medaljer eller sågar kvalifikation til næste års Champions League.

Det førte blandt andet til en fyring af manager José Mourinho og ansættelse af Ole Gunnar Solskjær, der efter en god start endte med at slutte af med en dårlig stime. Den stime tror midtbaneprofilen Nemanja Matić dog ikke fortsætter i næste sæson. Til Manchester Uniteds hjemmeside fortæller han, at holdet næste sæson går efter at slutte  de to års trofætørke.

- Vi skal være fokuserede fra første dag, så vi kan forberede os fysisk og være mentalt klar til den kommende sæson. Vi skal tænke positivt. Vi vil vinde trofæer, så vi har brug for at alle er klar, siger den serbiske midtbanespiller, der endnu ikke har vundet et trofæ i sine to år hos Manchester United.

Nu ser Nemanja Matić frem til en god opstart, hvor der modsat sidste sommer ikke er en VM-slutrunde i benene hod mange af spillerne. Derudover ser han frem til igen at stå foran fansene på Old Trafford.

- Jeg glæder mig til den nye sæson. Men jeg vil ikke kigge på meget på kampprogrammet, for du skal kun tænke på den næste kamp. Den næste kamp er altid den vigtigste, afslutter 30-årige Matić.

Superliga

Mere Superliga

Fokus