Manchester United spillede sig videre i FA Cup'en

Manchester United er videre i FA Cup'en efter en 3-1 sejr over Derby County på Ipro Stadium fredag aften

Manchester United var ikke i kontrol hele vejen igennem, men efter de 90 minutter var det indtrykket af en ganske professionel indsats, der stod tilbage. Manchester United nettede to gange i anden halvleg og viste sig for effektive for Championship-holdet Derby County.

Wayne Rooney bragte United foran med 1-0 efter 16 minutters spil, da han fra god afstand krøllede den ind med et godt indersidespark. Ingen chance for Scott Carson.

Derby skulle dog få udlignet inden pausen. Chris Martin slog den dybt til Thorne, der efter en tæmning i luften satte den i kassen til 1-1 kort før pausen. Uopmærksomt forsvarsspil af United og effektivt af Derby.

I anden halvleg havde Derby flere gode momenter og pressede United ganske fint i perioder. Forskellen var klassen spiller for spiller, for Manchester United var bare skarpere end deres modstander i begge ender af banen og det blev udslagsgivende.

Det blev 2-1 efter 65 minutter, da Daley Blind løb fornemt ind i Lingards indlæg og sikkert sendte bolden i kassen.

Derby formåede ikke at svare igen og United kunne til slut lukke og slukke, da Juan Mata sendte bolden over i det lange hjørne fra tæt hold til slutresultatet 3-1.

Manchester United er dermed videre til femte runde af FA Cup'en.