• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Manchester United vil tilbyde Pogba ny kontrakt

Foto: Getty Images

Manchester United har måtte igennem en masse rod omkring Paul Pogba denne sommer, men det skal på hylden nu, for klubben vil gerne holde på franskmanden.

Af Michael Ehrhorn

Det store skifte der aldrig blev til noget. Det kunne være en meget passende overskrift omkring franskmanden Paul Pogba, der blev rygtet heftigt væk fra Manchester United i sommerens transfervindue.

Noget der i perioder skabte stort kaos, og noget der nok har fået en del personer i Manchester United til at rive sig i de grå hår af frustration. Det hele skal dog parkeres nu.

Læs også: Pogba: Min fremtid er et stort spørgsmål

Manchester United vil nemlig gerne holde på Paul Pogba. Derfor har klubben kontaktet midtbanespillerens agent Mino Raiola i håbet om at kunne tale om en ny kontrakt, det skriver den franske avis L'Equipe.

Manchester United skal meget gerne lande en aftale med Paul Pogba inden denne sæson er forbi. Det skal man fordi Pogba har kontraktudløb i sommeren 2021, og kan man ikke forlænge, skal man forsøge at sælge ham næste sommer, så han ikke kan smutte på fri transfer.

Håbet er dog en aftale, da Paul Pogba trods problemerne er en vigtig rutineret brik på et noget nervøst Manchester United-mandskab.

Superliga

Mere Superliga

Fokus