2016-01-09 20:35
Foto: Jon Super/Polfoto

Manchester United er videre i FA Cuppen efter en vild afslutning mod hold fra League 1.

FA Cuppen er kendt for sine mange store overraskelser, hvor flere små hold fra lavere rækker har gjort livet surt for de store, etablerede hold fra Premier League. Lørdag var en af de dage, hvor det skulle blive surt for Manchester United, da de mødte Sheffield United på hjemmebane. Alligevel blev det til en 1-0-sejr til Manchester United i kampen.

Her skulle Manchester United gå grueligt meget igennem i en kamp, hvor det dårlige spil, som de i den seneste tid har været storleverandør af. Samtidig var det et Sheffield-hold, der kæmpede alt hvad de kunne.

 

Derfor var det meget Manchester United-agtigt, at der skulle en lille fejl til fra Sheffields side, som skulle redde Manchester fra ydmygelsen. Til slut var der lagt hele seks minutters tillægstid til, og efter tre minutter kom Depay ind i feltet, hvor han blev ramt på benet af en glidende Hammond fra Sheffield - straffespark. Det omsatte Rooney køligt til mål. 

 

Det udløste dog vilde jubelscener for ham og holdkammeraterne, der dog kunne se op på tilskuerpladserne, hvor mange allerede havde forladt stadion.

Efter kampen var det en meget rolig Louis van Gaal, der gik i omklædningsrummet, der ikke lod sig rive med af den voldsomme afslutning.

FC Midtjyllands kommende modstander i Europa League viste altså heller ikke denne gang skræmmende styrke, men klarede sig videre i FA Cuppen.

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED