• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Martinez om Lukaku: En af verdens bedste 9’ere

Foto: Getty Images

Den belgiske landstræner mener, at Romelu Lukaku har vist, at han er en af verdens bedste på sin position.

Af Mads Aagurd

Romelu Lukaku har modtaget en del kritik for sine præstationer for Manchester United i denne sæson. Det er kun blevet til seks mål i alle turneringer, men alligevel mener Roberto Martinez, som træner det belgiske landshold, at kritikken er unfair.

- Når han scorer, forventer man det, og når han ikke gør, så er det nærmest hans skyld, at United ikke vinder. Han forstår, hvad der forventes af ham. For Belgien har han vist, at han er en af verdens bedste niere, og jeg forstår ikke behandlingen af ham, siger han til The Sunday Times.

Senest var Romelu Lukaku ude af truppen, da Manchester United slog Cardiff med hele 5-1 i Ole Gunnar Solskjærs første kamp i spidsen for holdet.

Den 25-årige angriber var ikke garanteret en plads på Jose Mourinhos mandskab, og det bliver spændende at se, om han kan overbevise den nye norske manager om sit værd.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.