• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Massiv kritik af Solskjær: Han har sat sig selv før Rashfords helbred

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere engelske angriber Ian Wright har Manchester United-manageren fejlet, idet han har sat egne interesser, før Marcus Rashfords helbred.

Af Kristian Porse

Marcus Rashford måtte i onsdags udgå fra FA Cup-kampen mod Wolves med en skade i ryggen. Søndag kunne Ole Gunnar Solskjær så bekræfte, at angriberen er ude i en længere periode, og det har nu ført til en massiv kritik af den norske træner. 

Det er nemlig kommet frem, at Marcus Rashford igennem en længere periode har døjet med ryggen, men alligevel har han spillet næsten samtlige minutter for United. 

Læs også:Solskjær bekræfter: Rashford alvorligt skadet

Ifølge den tidligere engelske angriber Ian Wright er det et tydeligt tegn på, at Ole Gunnar Solskjær føler sig ekstremt presset. Han mener nemlig, at Manchester United-manageren i dette tilfælde har sat sine egne interesser, før Marcus Rashfords helbred. Og sådan bør det ikke være. 

- Ole Gunnar Solskjær har sagt, at han var klar over Marcus Rashfords problemer. Alligevel valgte han at bringe ham på banen imod Wolves, og nu er han måske ude i tre måneder, siger han ifølge BBC. 

Læs også:Liverpool sikrer sig håneretten med sejr over Manchester United

- Solskjær er under et intenst pres, for at få Manchester United tilbage til hvor de var, og han har tænkt på sig selv, før han tænkte på spilleren. Han satte sig selv, før Rashfords helbred, siger han. 

Yderligere tilføjer Wright, at når tingene er foregået på denne måde, og Uniteds klart bedste spiller nu er ude i en længere periode, så er det ifølge ham naturligt, at mangeren må stå til ansvar for det. 

Marcus Rashford er Manchester Uniteds topscorer i denne sæson, hvor han står noteret for 14 mål i 22 Premier League-kampe. 

Læs også:Harry Maguire bliver ny anfører i Manchester United

Læs også:Marcus Rashford om kamp imod FCM: Jeg husker det, som var det i går

Læs også:Solskjær roser 'fantastisk' Rashford efter storsejr

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020