2016-02-15 10:37
Foto: Scott Heppell/Polfoto

Spanske Juan Mata jagter en Europa League-titel, og det skal altså gå ud over FC Midtjylland.

I den hjemlige liga ser Manchester United ud til  at gå glip af top fire - aktuelt er klubben blot nummer fem med seks point op til Manchester City, og klubben kommer fra et nederlag på 1-2 ude mod Sunderland.

Derfor er Europa League en stor chance for Manchester United, der ved at vinde turneringen kan komme med i Champions League næste år. Juan Mata og holdet jagter derfor avancement, og det skal gå ud over FC Midtjylland torsdag.

- Først og fremmest ser vi frem mod vores deltagelse i Europa League. Jeg er med på, at det ikke er det bedst tænkelige scenarie, men det er, hvad det er, og vores mål er at avancere, så vi kan have muligheden for at løfte dette trofæ, der vil give en dobbelt bonus (på grund af Champions League-deltagelse næste år for vinderen, red.).

- Min personlige erfaring siger mig, at hvis vi arbejder hårdt for det med entusiasme, kan det være en positiv måde at afslutte sæsonen på - som jeg oplevede for tre sæsoner siden (hvor han med Chelsea vandt Europa League, red.). Vi møder Midtjylland, de danske mestre, der ligger nummer tre i deres liga. Vi tager det skridt for skridt, skriver Juan Mata på sin Kicca-konto.

Juan Mata og Manchester United er med i Europa League, fordi klubben blot blev nummer tre i Champions League.

Første opgør mellem Manchester United og FC Midtjylland er på torsdag i Herning.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?