Steve McClaren er ovenud lykkelig over, at Newcastle har hentet Seydou Doumbia, Henri Saivet, Jonjo Shelvey og Andros Townsend.

Newcastle er den klub i Europa, der har spenderet flest penge i dette transfervindue. The Magpies har i alt brugt 281 millioner kroner på at erhverve Seydou Doumbia, Henri Saivet, Jonjo Shelvey og Andros Townsend. Førstnævnte er på lån, mens de resterende tre er hentet på permanent basis. 

Og Newcastle-manager Steve McClaren er tilfreds med de spillere, man har fået til klubben. 

- Jeg synes, vi har leveret et rigtig godt transfervindue. Det er fire rigtig gode signings. Vi talte om det i går, Lee (Charnley, direktør red.) og jeg, og sagde, at hvis en af os inden transfervinduet havde sagt, at Townsend og Shelvey, to dygtige, engelske og unge spillere, ville komme til klubben, inden transfervinduet smækkede i, ville vi have sagt, at den anden var skør. Men vi fik dem og tilføjede Henri og Seydou helt til sidst - han har erfaring med Champions League, europæisk fodbold og er en målscorer, så jeg er meget begejstret over, hvad vi har foretaget os, siger McClaren til Daily Mail.

Newcastle møder i morgen aften Everton på Goodison Park.

SENESTE NYT...
OP | NED