• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Medie: Arsenal har fået afvist nyt bud på Joachim Andersen

Arsenal er vilde efter at få fat i danske Joachim Andersen og belgiske Dennis Praet fra Sampdoria, men har ifølge Gazzetta dello Sport fået afvist et bud på 45 millioner euro

Af Mikkel Sloth

At danske Joachim Andersen efter en fremragende sæson i Serie A har fået beundrere i større europæiske klubber, er ingen hemmelighed. Senest er det den engelske storklub Arsenal, der efter sigende er begyndt at sende bud afsted til Andersens italienske klub, Sampdoria.

Samtidig med den danske forsvarsspiller håber the Gunners at kunne købe den belgiske midtbanespiller Dennis Praet i en samlet handet, og de har ifølge den italienske journalist Nicolo Schira fra avisen Gazzetta dello Sport sendt to bud afsted til Sampdoria - men begge er blevet afvist.

Først skal Arsenal have budt 42 millioner euro og siden hævet buddet til 45 millioner euro. Men det frister tilsyneladende ikke ledelsen i Sampdoria, der ifølge Nicolo Schiras oplysninger kræver minimum 50 millioner euro for duoen, hvilket svarer til lidt under 375 millioner kroner.

Joachim Andersen er i øjeblikket samlet med det danske U21-landshold forud for EM-slutrunden, og kan med en god præstation her måske presse prisen endnu mere op. Sikkert lader det i hvert fald til at være, at Arsenal og andre interesserede klubber skal op med den store pengepung, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at få fat i den 23-årige dansker.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus