• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Chelsea pønser på at tilbyde ny kontrakt til Hazard

Chelsea har planer om at tilbyde Eden Hazard en ny kontrakt inden længe, og belgieren vil formentlig ikke være afvisende over for at sætte sin underskrift på den.

Af plbold.dk

Eden Hazard har ikke lagt skjul på, at han drømmer om at spille for Real Madrid i fremtiden.

Det er dog ikke ensbetydende med, at drømmen også går i opfyldelse for den belgiske landsholdsspiller, som i et stort interview med London Evening Standard kunne fortælle, at han er meget i tvivl om, hvorvidt han skal forlade Chelsea.

I interviewet kunne han også fortælle, at han er klar til at genoptage kontraktforhandlingerne med Chelsea, og at han var lidt overrasket over, at klubben ikke var vendt tilbage med et nyt udspil.

Det lader dog til, at Chelsea har lyttet efter, for ifølge Sky Sports har the Blues planer om at tilbyde Eden Hazard en ny kontrakt, som skal overbevise ham om, at fremtiden er i den vestlige del af London.

De to parter forhandlede angiveligt senest i december sidste år om en ny kontrakt, men her strandede forhandlingerne, da Real Madrid tilsyneladende viste interesse. Nu kan Chelsea dog vise sig at have mere held med at få Eden Hazard til at indgå en ny aftale.

Den nuværende kontrakt er gyldig frem til sommeren 2020.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?