• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Medie: Eriksen klar til at snakke kontraktforlængelse med Tottenham

Et sommerskifte ser efterhånden svært ud, og derfor er Christian Eriksen ifølge avisen the Independent klar til at snakke fremtid med sin nuværende klub

Af Mikkel Sloth

Som en af de store stjerner i Premier League gav det selvfølgelig anledning mange spekulationer og et stort mediefokus, da Christian Eriksen for nogle måneder siden meddelte, at han var klar til en ny udfordring.

Store klubber som Real Madrid, Juventus, Atletico Madrid og Manchester United har været nævnt, men transfervinduets lukning nærmer sig - og Christian Eriksen er stadig at finde i Tottenham.

Det manglende skifte får nu også Eriksen selv til at kigge på alternativerne, og her er hans nuværende klub selvfølgelig et af dem. Derfor er han ifølge den engelske avis the Independent nu angiveligt villig til at sætte sig med Tottenham og forhandle om en forlængelse af den kontrakt, der står til at udløbe om et år.

Noget, som Spurs er mere end almindeligt klar til, og danskeren understregede som sent som i weekendens sejr over Aston Villa i Premier League, hvor vigtig han er for manager Mauricio Pochettinos mandskab.

Ifølge the Independent vil Tottenham dog ikke for enhver pris lave en ny aftale med Eriksen, og hvis de to parter ikke kan nå til enighed, vil de trods danskerens store betydning for holdet forsøge af sælge ham inden transfervinduet lukker den 2. september.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.