• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Medie: Huddersfield-danskere kan få ny Dortmund-træner

Foto: Getty Images

Huddersfield pønser på at hente Dortmunds reserveholdstræner, Jan Siewert.

Af Mads Aagurd

Dansker-trioen i Huddersfield skal have ny træner efter fyringen af David Wagner, som ellers sikrede både oprykning og overlevelse i Premier League. Ifølge BBC har klubben allerede udset sig en ny tysk træner fra Dortmunds reservehold.

Mediet mener at vide, at Premier League-klubben vil have 36-årige Jan Siewert, som står i spidsen for Borussia Dortmunds næstbedste mandskab, akkurat som David Wagner gjorde, inden han kom til England.

Hvis Huddersfield ønsker at købe Siewert fri, vil det ifølge BBC, som citerer Bild, koste dem i omegnen af 300.000 euro.

Huddersfield med Jonas Lössl, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Philip Billing på holdet er lige nu placeret på sidstepladsen i Premier League, hvor det kun er blevet til to sejre.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.