• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Medie: Manchester United er tæt på første sommerindkøb

Manchester United nærmer sig så småt sommerens første indkøb. Klubben er angiveligt enig med Daniel James om en kontrakt.

Af Morten Jørgensen

Der er lagt op til, at det kommende transfervindue byder på stor aktivitet hos Manchester United, men klubbens første handel bliver sandsynligvis ikke et stort navn.

Ifølge Sky Sports er Manchester United tæt på at kunne præsentere 21-årige Daniel James som klubbens første indkøb. Parterne har ifølge det britiske medie indgået en kontrakt, men på nuværende tidspunkt er der ikke helt enighed mellem Manchester United og Swansea.

De to klubber ventes dog inden længe at blive enige om en pris på omtrent 127 millioner kroner, der vil lune på Swanseas bankkonto.

Så sent som i januar var Daniel James tæt på at skifte til Leeds, hvor han havde været gennem et lægetjek, men kort før transfervinduets lukning trak den engelske traditionsklub sig ud af aftalen.

Den lynhurtige kantspiller har ét år tilbage af sin kontrakt med Swansea, og han har i denne sæson gjort en god figur i the Championship, hvor han særligt med sin enorme fart har voldt adskillige modstandere problemer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.