• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Medie: Manchester United har budt på engelsk højre back

Foto: Getty Images

Manchester United har optrappet interessen i Aaron Wan-Bissaka, og det har nu udmøntet sig i et væsentligt bud på englænderen.

Af Morten Jørgensen

Efter afskeden med Antonio Valencia er der lagt op til, at Manchester United skal have fat i en ny højre back, selvom den engelske klub også råder over både Matteo Darmian, Diogo Dalot og Ashley Young, som alle kan spille positionen.

Manchester United er allerede blevet sat i forbindelse med en række forskellige højre backs, men det lader til, at De Røde Djævle allerhelst vil have fingrene i Aaron Wan-Bissaka, og ifølge Sky Sports er der nu landet et bud i indbakken hos Crystal Palace.

Hos Crystal Palace er der ikke nogen intention om at skulle sælge den 21-årige højre back, som har gjort kometkarriere for Premier League-klubben gennem det seneste halvandet år, men Manchester Uniteds bud er angiveligt ganske stort.

Der er dog ingen forlydninger om, hvor mange millioner kroner Manchester United reelt set har tilbudt Crystal Palace for at sige farvel til en af klubbens egenudviklede spillere.

Aaron Wan-Bissaka har tre år tilbage af sin kontrakt med the Eagles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus