• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Medie: Manchester United tilbød kæmpe lønforhøjelse til Herrera

Manchester United tilbød Ander Herrera en klækkelig lønstigning, men det var alligevel ikke nok for den spanske midtbanespiller.

Af Morten Jørgensen

Onsdag kom det frem i flere engelske medier, heriblandt BBC og the Times, at Ander Herrera har besluttet sig for at forlade Manchester United til fordel for Paris Saint-Germain efter indeværende sæson. Det skyldes dog ikke, at den engelske klub ikke har gjort et forsøg på at beholde spanieren.

Helt siden starten af 2018 har Premier League-klubben været i forhandlinger om en ny kontrakt med midtbanespilleren, og det resulterede i sidste ende i, at Manchester United tilbød en fireårig kontrakt, hvor Ander Herrera ville have udsigt til næsten at fordoble sin løn, der angiveligt lyder på omtrent 650.000 kroner om ugen.

Det skriver forbes.com i dag.

Dog ville Ander Herreras agent have Manchester United til at betale en endnu højere løn og over en femårig periode, men det ønskede den engelske klub ikke at gå med til, selvom det sandsynligvis havde fået den tidligere Athletic Bilbao-spiller til at blive i klubben.

Siden 2014 har han spillet i Manchester United, men han har ikke været blandt de spillere, der har fået mest spilletid gennem sæsonerne i den engelske klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus