• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Patrick Larsen

Medie: N'Golo Kanté til Arsenal

Medie: N'Golo Kanté til Arsenal
Matt Dunham/Polfoto

Ifølge et fransk medie skifter N'Golo Kanté til Arsenal.

Af Michael Patrick Larsen

Efter Leicester Citys overraskende mesterskab har rygterne svirret omrking alle holdets stjerner. Leicester-midtbanens omdrejningspunkt N'Golo Kanté går heller ikke fri af rygterne, hvor han tidligere er blevet kædet sammen med flere storklubber - heriblandt Real Madrid og PSG. Nu skulle franskmandens næste destination dog være fundet.

Ifølge det franske medie Telefoot er han nemlig på vej til Arsenal. Arsene Wenger skulle være parat til at møde frikøbsklausulen, der efter sigende lyder på 20 millioner pund - altså ikke et beløb, der skræmmer de største klubber væk.

Leicester har ellers været ude og sige, at de ikke ønsker at sælge alle deres stjernespillere i sommerens transfervindue. Dog kan ikke hindre en Kanté-overgang til London, hvis Arsenal aktiverer frikøbsklausulen.

25-årige Kanté kom til Leicester i sidste sommer fra franske Caen.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.