• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Medie: Ramsey vil forhandle med fem europæiske storklubber

Foto: Getty Images

Inden Aaron Ramseys kontrakt med Arsenal udløber, vil han forhandle med fem europæiske storklubber.

Af Morten Jørgensen

Det står ganske klart, at Aaron Ramsey ikke forlænger sin kontrakt med Arsenal. I efteråret brød kontraktforhandlingerne sammen, og sidenhen er han blevet sat i forbindelse med en række andre klubber.

På nuværende tidspunkt er der mindre end et halvt år til kontraktudløb, og derfor kan han frit forhandle med udenlandske klubber, og det har han ifølge BBC tænkt sig at gøre det næste stykke tid.

Det britiske medie rapporterer, at den 28-årige midtbanespiller vil overveje at skifte til enten Bayern München, Inter, Juventus, Paris Saint-Germain eller Real Madrid, og det er de fem klubber, som Arsenal-spilleren vil forhandle med.

Et klubskifte bliver først aktuelt til sommer, da Arsenal ikke ønsker at slippe Aaron Ramsey på nuværende tidspunkt, hvor han fortsat bidrager flittigt på den centrale midtbane. Meldingen lyder også på, at Arsenal vil have omtrent 332 millioner kroner for at sælge Aaron Ramsey i januar. Det er ingen af de fem førnævnte klubber villige til at punge op med.

Aaron Ramsey er den spiller i Arsenals førsteholdstrup, som har tilbragt længst tid i klubben. Han skiftede til Premier League-klubben fra Cardiff i 2008, og sidenhen har han spillet 352 kampe for the Gunners.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus