• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Medie: Schmeichel er Uniteds førstevalg som De Gea-afløser

Hvis David de Gea skifter til Real Madrid til sommer, vil Manchester United først og fremmest gå efter Kasper Schmeichel som afløser, skriver Sky Sports.

Af Anders Dehn

Det tyder på, at denne sommer igen kommer til at stå i spekulationernes tegn, hvad angår David de Gea. Den spanske målmand, der kun var en langsom sagsbehandling fra at skifte til Real Madrid for to år siden, er igen eftertragtet i sin fødeby.

Hvis det denne gang lykkes Real Madrid at vriste De Gea fri af Manchester United, står Kasper Schmeichels navn øverst på listen over mulige afløsere. Det skriver Sky Sports.

Den engelske mediegigant mener at vide, at Schmeichel er Uniteds førstevalg, hvis klubben skal ud at finde ny målmand til sommer. Den antagelse forstærkes af, at den danske landsholdsmålmand for nylig skiftede agent.

Fremover repræsenteres Schmeichel af italieren Luca Bascherini, som ifølge Sky Sports nyder gode relationer blandt de ledende figurer i den røde Manchester-klub.

30-årige Schmeichel skrev i sommer under på en femårig kontrakt med Leicester, så han bliver givetvis en dyr herre at købe fri. Han blev senest spottet på Old Trafford til Uniteds Europa League-kvartfinale mod Anderlecht i selskab med sin far, Peter, der spillede i klubben i otte år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus