• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Medie: United afviser byttehandel for stjerneangriber

Foto: Getty Images

Ifølge ESPN har Manchester United takket nej til Inters tilbud om en byttehandel, der sender Romelu Lukaku til Inter og enten Radja Nainggolan eller Mauro Icardi samt en pose penge den anden vej.

Af Kristian Porse

Romelu Lukaku ligner mere og mere en mand, der har planer om at forlade Manchester United i dette transfervindue, hvor særligt Inter skulle være blandt de interesserede. 

Og det lader da også til, at den italienske klub prøver at hente den belgiske angriber, men der er problemer med forhandlingerne mellem Inter og United. De tilbud, Inter har forslået, lyder på en byttehandel, hvor Lukaku ryger til Inter, mens United får enten Mauro Icardi eller Radja Nainggolan og et pengebeløb oveni. Og det er altså ikke noget, der frister United. Det skriver ESPN. 

Manchester United skulle eftersigende kun være interesseret i at sælge Lukaku for 80 millioner pund, da de ønsker at skrabe så mange af de 85 millioner pund sammen, som de gav for ham tilbage i sommeren 2016. 

Og det er altså penge, som Inter ikke har. Og derfor forventes handlen nu at afhænge af, hvorvidt Inter får solgt Icardi eller Nainggolan for at samle midler sammen til at betale United. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus