2017-06-18 14:48
Foto: Getty Images

... Og det lægetjek er angiveligt på tirsdag eller onsdag.

Det sker nu noget i Mohamed Salahs karriere, hvis man skal tro en række italienske medier. De peger på, at den egyptiske offensivspiller skal en tur tilbage til Premier League, hvor det denne gang bliver Liverpool.

Her er der tale om et skifte, der er 335 millioner kroner værd. Det skriver blandt andet både Il Tempo og Sky Sport Italia.

Det eneste, der mangler for at handlen kan gå igennem er angiveligt blot det obligatoriske lægetjek, og det skulle det være på tirsdag eller måske onsdag, at den del bliver overstået. 

Selve transferen skulle være skruet sådan sammen, at Roma har krævet, at de kunne få 300 millioner med det samme, mens det resterende skulle komme ind i forhold til, hvordan Salah klarer sig i Premier League. Netop den del skulle i øvrigt forklare, hvorfor der i forskellige historier om skiftet har været nævnt forskellige beløb. 

Erstatningen for Salah skulle allerede været fundet i Roma. Det bliver Lyons Ghezzal, der har kontraktudløb om to uger.

Mohamed Salah spillede i Premier League tilbage i første halvsæson af 2013/14-sæsonen samt den efterfølgende halvsæson i 2014/15 for Chelsea. Det var dog med svingende præstationer, og han blev først lejet ud til Fiorentina, siden Roma, som han så blev solgt til. Nu ryger han så givetvis tilbage til England igen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?