Mestrene fra Manchester moste Swansea

Swansea City fik ikke et ben til jorden, da de søndag besøgte Etihad. Manchester City vandt 5-0.

De nykårede engelske mestre Manchester City fik søndag besøg af Swansea City, der kæmper for overlevelse i Premier League, på Etihad Stadium.

Opgøret viste da også tydelig forskel på top og bund. Efter 12 minutter scorede David Silva kampens første måll, og kun fire minutter senere fordoblede Raheem Sterling føringen.

Efter pausen fortsatte Manchester City dominansen. Kevin De Bruyne gjorde det til 3-0 ti minutter inde i anden halvleg, og selvom Gabriel Jesus kort efter brændte et straffespark, sparkede Bernardo Silva returen i nettet. 4-0.

Brasilianeren fik i slutminutterne revanche, da han scorede kampens sidste mål til stiliingen 5-0.

Swansea har dermed fortsat fire point ned til nedrykningsstregen, inden de i næste weekend får besøg af Chelsea.

Pep Guardiolas engelske mestre møder West Ham i næste runde.