• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Michael Carrick bekræfter karrierestop

Michael Carrick bekræfter, at han stopper som professionel fodboldspiller, når hans kontrakt med Manchester United udløber til sommer.

Af Victor Risager

Det har længe været forventet, at Michael Carrick stopper karrieren, når hans kontrakt med Manchester United udløber til sommer, og nu har hovedpersonen også selv bekræftet karrierestoppet. 

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, det allerede står klart, hvis jeg skal være ærlig. Der kommer et tidspunkt, hvor - ligegyldigt om du vil det eller ej - din krop fortæller dig, at det er tid til at stoppe med at spille fodbold. Det er cirka der, jeg er, og det er fint, lyder det fra Carrick.

Noget tyder imidlertid på, at 36-årige Carrick ikke siger helt farvel til klubben foreløbig. Alt tyder nemlig på, at han fremover vil få en rolle i Jose Mourinhos trænerstab.

- Det er næsten faldet på plads. Vi snakker stadig om det, så der er ikke noget, der er helt sikkert endnu. Men det tyder på det, fortæller han.

I alt er det blevet til 463 førsteholdskampe for Manchester United, siden han kom til klubben fra Tottenham i 2006. I den indeværende sæson har Mourinho imidlertid kun sendt den erfarne midtbanespiller i aktion fire gange.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus