• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Middlesbrough-manager: Viktor Fischer har imponeret

Danske Viktor Fischer havde en afgørende fod i Middlesbroughs point mod West Ham i weekenden, og danskeren er begyndt at vinde tillid hos manager Aitor Karanka, der kan lide det, han ser.

Af Kenneth Jensen

Han er en veltalende og målrettet ung mand, danske Viktor Fischer, og de i de engelske medier har de også fået øjnene op for, at Viktor Fischer er en fodboldspiller, der både på og uden for banen har noget at byde på.

Også Middlesbrough-manager Aitor Karanka har et godt øje til Viktor Fischer, selv om danskeren primært har været på bænken i starten af Premier League-sæsonen. Senest var Fischer nemlig i startopstillingen mod West Ham, hvor han stod for en assist i opgøret, der endte med en pointdeling 1-1.

Danskeren, stadig kun 22 år, skiftede i sommer fra hollandske Ajax til Premier League og 'Boro' og har kæmpet for at kickstarte karrieren igen efter en tid i det hollandske, hvor han pludseligt ikke var i manager Frank de Boers planer.

Og selv om det har taget noget tid at omstille sig til det engelske og den fysisk betonede stil, hvor tempoet ofte er opskruet, er Viktor Fischer nu ved at finde fodfæste. Det kan den spanske manager Aitor Karanka også mærke.

- Viktor Fischer spiller nogle gange angriber og nogle gange som nummer 10. Han kan spille begge positioner, siger Aitor Karanka til GazetteLive og forklarer, hvorfor han gav Fischer chancen fra start mod West Ham:

- Jeg sagde til ham, at han skulle hjælpe Jordan (Rhodes, red.), når vi skulle have fat i bolden igen, og når vi har bolden, stoler jeg på ham, for han er en kvalitetsspiller.

- Han har stadig brug for at komme på plads og finde sig til rette, for det er ikke nemt at komme fra andre ligaer.

- Jeg har været imponeret over ham, for Premier League er en særdeles hård liga, siger Aitor Karanka.

Viktor Fischer er formentlig i startopstillingen, når Danmark lørdag aften spiller ude mod Polen. Derefter venter et opgør mod Montenegro tirsdag, inden Fischer vender tilbage til Middlesbrough for at kæmpe for sin chance.

Superliga

Mere Superliga

Fokus