• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Paul Pogba udnyttede ikke et spark fra 11-meterpletten, og dermed måtte Manchester United nøjes med uafgjort mod Wolverhampton.

Af Benjamin Lillelund

Manchester United fik en fabelagtig start på Premier League ved at smadre Chelsea, og den præstation skulle de forsøge at følge op på ude mod Wolverhampton.

Efter 18 minutter var Anthony Martial lige ved at få foden på et indlæg, men bolden gik lige akkurat forbi ham.

I stedet var han på pletten otte minutter senere, da han fra en spids vinkel kanonerede den op i nettaget.

Anden halvleg var lige gået i gang, da Wolverhampton var lige ved at komme på omgangshøjde. På et indlagt frispark headede Raul Jimenez på stolpen, men bolden gik tilbage i spil.

Bare et minut senere fik Wolverhampton dog hjælper af træværket, da Ruben Neves med en fantastisk afslutning fra kanten af feltet via overliggeren udlignede til 1-1.

Derfra kom Wolverhampton langt mere med i kampen, men efter 66 minutter fik Paul Pogba fremtvunget et straffespark. Pogba formåede ikke at udnytte det, da Rui Patricio fik hænderne på en knaldhård afslutning.

Resten af kampen var fyldt med halve chancer til begge mandskaber, men intet blev udnyttet. Dermed endte kampen 1-1, hvilket betyder, at Manchester United er på fire point, mens Wolverhampton har to.

Superliga

Mere Superliga

Fokus