• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Midtbanegeneral tager fire år mere i Crystal Palace

Luka Milivojevic forlænger sin kontrakt med Crystal Palace, så han også er i klubben i de kommende fire år.

Af Victor Risager

Torsdag stod det klart, at Crystal Palace har formået at afholde Wilfried Zaha fra at skifte til en anden engelsk klub denne sommer, da han ved transfervinduets lukning torsdag stadig var i Crystal Palace.

Nu holder klubben også på en anden af deres profiler. Luka Milivojevic forlænger således sin kontrakt med Crystal Palace, så han nu er på kontrakt i klubben indtil 2023.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Luka har været en fantastisk spiller og leder for klubben i to og et halvt år. Hans bidrag har virkelig været enormt, og det glæder mig, at han har accepteret at blive i Crystal Palace på lang sigt, fortæller direktør Steve Parish til klubbens hjemmeside.

Milivojevic, 28 år, kom til Crystal Palace i januar 2017 og har siden været en stor profil. I sidste sæson spillede han samtlige minutter i Premier League og scorede 12 mål. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.