The Reds' målmand afslører, at hans belgiske landsmand arbejder hårdt for at få succes på Anfield.

Spekulationer okmring Christian Bentekes fremtid intensiverede over weekenden, da han modtog en offentlig svinestreg fra Liverpool-manager Jürgen Klopp oven på 3-2-nederlaget til Southampton - en kamp, Liverpool ved pausen førte 2-0. 

Angriberen har haft problemer med at slå igennem oven på skiftet fra Aston Villa sidste sommer - et skifte, der kostede Liverpool £32,5 millioner. Belgieren har nemlig blot scoret otte kasser i 35 kampe - selvom kun 18 af disse kampe var kampe fra start. 

Den belgiske landsholdstræner Marc Wilmots har ligeledes advaret Benteke om, at hans plads til EM 2016 kan være truet grundet manglende førsteholdsfodbold, men landsmanden Simon Mignolet fortæller, at 25-årige Benteke gør alt han kan for at imponere på Anfield. 

- Alle kender hans kvaliteter. Når man er fodboldspiller vil man spille i alle kampe, og det er ikke let, når man er på bænken, han arbejder hårdt til træning for sin plads. Han gør sit bedste hver dag, fortæller Mignolet til den belgiske TV-station Sporza.

Nederlaget mod Southampton betød også, at Liverpools drømme om Champions League-kvalifikation led et ordentligt slag. 

- Der er ni kampe tilbage, og vi skal slutte så højt som muligt i tabellen, men i England er der en masse konkurrence. Vi håber også på at komme så langt som muligt i Europa League. Det bliver ikke let, fordi vi trak Dortmund - de er uden tvivl det bedste hold tilbage i turneringen. 

SENESTE NYT...
OP | NED