• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Sne aflyste skiftet: Liverpool-profil var tæt på Everton

Foto: Getty Images

James Milner kunne have været endt som Everton-spiller.

Af plbold.dk

James Milner er i dag blandt Jürgen Klopps mest pålidelige spillere,  men han kunne meget vel være endt som Everton-spiller,  havde det ikke været for dårligt vejr.

Det afslører Liverpool-veteranen i sin nye bog Ask A Footballer.

Milner står i dag noteret for at være den næstyngste spiller til at få debut i Premier League, da han med sine 16 år og 309 dage tørnede ud for Leeds United i 2002.

Den debut kunne ligeså godt have været i en blå Everton-trøje i stedet, for The Toffees udviste interesse i at hente en ung Milner til Goodison Park, da han kun var en ung knejt.

- Den første klub, der viste interesse i mig, var Everton. Jeg kunne meget vel have skrevet kontrakt med dem, var min prøvetræning ikke blevet aflyst på grund af sne, beretter Milner.

Milner, der som lille dreng allerede var markant bedre end børn flere år ældre end ham, var nemlig blevet spottet af en talentspejder fra Everton og blevet inviteret til prøvetræning.

- Jeg spillede en lokalkamp i Crosby og blev efterfølgende fortalt, at en Everton-talentspejder havde overværet kampen og ønskede mig på prøvetræning, fortæller Milner.

- Det var første gang, tanken om at blive professionel strejfede mig, men så blev prøvetræningen aflyst på grund af sne. Jeg ventede på at få et opkald om en ny, men den kom aldrig, så jeg tænkte, at min chance var kommet og gået.

Det var den dog ikke. Milner fik som sagt debut for Leeds og fortsatte efterfølgende karrieren i Aston Villa og Manchester City, inden han tog springet til Anfield i 2015.