• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Mkhitaryan før Liverpool-møde: Klopp gjorde mig til en bedre spiller

Mkhitaryan før Liverpool-møde: Klopp gjorde mig til en bedre spiller
Foto: Dan Mullan/Getty Images

Trods rivaliseringen mellem Manchester United og Liverpool FC bemærker Henrik Mkhitaryan sin tidligere cheftræneres kompetencer.

Af Oliver Pirchert

Mens presset øges på Jürgen Klopp forud for opgøret mod Manchester United, taler Henrik Mkhitaryan om Jürgen Klopp i særdeles positive vendinger.

Offensiv-spilleren havde nemlig glæden af den tyske cheftræner i sin tid hos Borussia Dortmund, og her var Liverpool-træneren afgørende for United-profilens udvikling.

- Efter at jeg havde snakket med ham (Jürgen Klopp, red.), så havde jeg bestemt mig. Jeg ville bare til Dortmund. Da jeg så kom til Dortmund fortalte Klopp mig, at jeg skulle lære at give slip og ikke tænke på fodbold hele tiden, fortæller Henrik Mkhitaryan til 11 Freunde og tilføjer:

- Endelig forstod jeg, hvad han mente, og langsomt men sikkert ændrede han denne del af mig. Jeg er taknemmelig for Klopp. Han arbejdede på min personlighed.

Og selvom presset i øjeblikket er stort på Liverpool-chefen, påpeger den armenske spiller, at tyskeren har overskud til at rose sine spillere i pressede tider.

- I Dortmund blev jeg meget stresset efter et par kampe. Klopp viste mig vejen. Han støttede mig og fortalte mig, at jeg skulle holde hovedet højt, for gode ting ventede på mig. Han hjalp mig til at blive en bedre spiller, afslutter Henrik Mkhitaryan.

Om Jürgen Klopps kvaliteter er nok til at vende skuden for Liverpool, må tiden vise, når Liverpool tager imod Manchester United i morgen klokken 13.30.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus