• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Mkhitaryan forsvarer Emery: Vi har brug for mere tid

Arsenals Henrikh Mkhitaryan forsvarer holdets nye træner, Unai Emery, efter en svær sæsonstart. Spillerne tror på den nye spillestil, fastslår Mkhitaryan.

Af Sylvester Guldberg Røn

Arsenal og holdets nye træner, Unai Emery, har fået en svær start på Premier League-sæsonen. Efter opgør mod Manchester City og Chelsea står der stadig 0 ud for Arsenals pointkonto.

En af klubbens offensive esser, Henrikh Mkhitaryan, forsvarer dog Unai Emery og hans spillestil. Ifølge Mkhitaryan kan folk kritisere ligeså meget de vil.

- Folk har deres egen mening. Hele holdet ved, hvad vi spiller for, og hvordan vi gerne vil spille. Vi er nødt til at arbejde hårdt, tro på os selv og score på nogle af de chancer, vi skaber, siger Henrikh Mkhitaryan til Sky Sports.

Armeneren påpeger, at Arsenal har mødt svære modstandere i form af Manchester City og Chelsea i sæsonens to første kampe. Han mener dog, at holdet har brug for tid til at implementere den nye filosofi.

- Vi prøver at gøre, hvad træneren beder os om, men det er ikke nemt. Emery vil spille fodbold og dominere kampene. Det er en ny filosofi, men vi er nødt til at arbejde hårdt for at opnå vores mål, siger Henrikh Mkhitaryan til Sky Sports.

Arsenal skal forsøge at skaffe sæsonens første point, når West Ham på lørdag kommer på besøg i et London-derby.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus