• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Mkhitaryan vil ikke give op: Min drøm skal gå i opfyldelse

Henrikh Mkhitaryan insisterer på, at han vil kæmpe for sin fremtid hos Manchester United til trods for manglende spilletid under José Mourinho.

Af Gustav Tornby

Den armenske stjerne Henrikh Mkhitaryan, der blev hentet til Old Trafford fra Borussia Dortmund i juli for en pris i omegnen af £26 millioner, har ikke deltaget i en Premier League-kamp siden han blev udskitet i halvlegen af september måneds nederlag til Manchester City - den eneste kamp, han hidtil har startet i ligaen. 

Mkhitaryan blev brugt som indskifter i 2-1-nederlaget til Fenerbahce i Europa League, men blev udeladt fra truppen til søndagens Premier League-sejr over Swansea. 

Rygter har antyder, at den 27-årige kantspiller kan være på vej væk fra Old Trafford i januar måned, men hovedpersonen selv understreger, at han ikke ønsker at forlade De Røde Djævle. 

- Det er sandt, at jeg ikke har haft så meget tid på banen hidtil. Men jeg vil ikke give op. Jeg arbejdede hårdt i løbet af min karriere og det var en lang rejse at komme til at spille for Manchester United. Jeg vil fortsætte med at kæmpe for at lade min drøm gå i opfyldelse hos United. 

- Jeg vil ikke give op og jeg vil finde de fornødne kræfter til at opnå det mål, slutter han. 

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus