• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Morata er ved at være varm: Dobbelt målscorer i sikker Chelsea-sejr

Chelsea fortsætter med at levere varen i Premier League, og søndag blev det til en sejr på 3-1 mod Crystal Palace.

Af plbold.dk

Chelsea har jagtet en mand med mål i støvlerne, siden Diego Costa blev sat af holdet inden sidste sæson. Nu ser det ud til, at Àlvaro Morata er ved at skyde sig varm og dermed kan være manden, som Chelsea har manglet.

Fra første færd tegnede der sig et klart kampbillede i opgøret mellem Chelsea og Crystal Palace. The Blues byggede spillet op og forsøgte at finde hullerne i udeholdets defensiv, der stod kompakt og langt tilbage. Samtidig lurede især Wilfried Zaha og Andros Townsend på at slå kontra.

Flere gange var Crystal Palace-spillerne også i nogle fornuftige positioner, men den sidste skarphed manglede, og i stedet fik Àlvaro Morata vist, hvorfor han blev købt for en stor transfersum sidste sommer. Den spanske angriber sparkede et indlæg fra Pedro ind bag Wayne Hennesey efter 32 minutters spil.

Frem mod pausen dominerede Chelsea fuldstændig opgøret, men det blev ikke til flere scoringer, og i stedet fik Crystal Palace udnyttet et kontraangreb til at score otte minutter efter pausen.

Det fik Maurizio Sarri til at reagere, og Chelsea-manageren sendte Eden Hazard og Mateo Kovacic på banen, og det gav straks pote. Efter 65 minutter fremtvang Eden Hazard et frispark, og belgieren sendte selv bolden ind i feltet, hvor Àlvaro Morata igen sparkede bolden i netmaskerne.

Blot fem minutter senere fik Chelsea nærmest lukket kampen, da Pedro satte foden på et fladt indlæg fra Marcos Alonso. I overtiden burde Àlvaro Morata have scoret til 4-1, men spanieren brændte en friløber, så helt brandvarm er han endnu ikke. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.