• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Mourinho afviser at gøre noget vanvittigt på transfermarkedet

Mourinho afviser at gøre noget vanvittigt på transfermarkedet
Foto: Getty Images

Det lader ikke til, at der vil ske de store ændringer på Manchester United-holdet til sommer, hvis man skal tro klubbens manager José Mourinho.

Af Oliver Okstrøm

De sidste kampe af denne sæson er ved at blive spillet, og derfor nærmer der sig også et nyt transfervindue. Hos José Mourinhos Manchester United har man allerede nu forbedret pointhøsten fra sidste sæson, og de vil nu prøve at lægge mere på.

Det fortæller Mourinho i et interview med Sky Sports, hvor han åbner lidt op for, hvordan klubben vil agere på transfermarkedet.

- Vi kommer ikke til at bruge mere end vi kan. Vi kommer ikke til at gøre noget vanvittigt. Vi vil prøve at forbedre os en smule mere. Det er, hvad vi skal prøve på. Det har vi gjort i forhold til sidste sæson, hvor vi endte på sjettepladsen, og i denne sæson ender vi forhåbentligt på andenpladsen, siger Mourinho.

Mourinho, der allerede har brugt 2,5 milliarder siden sin ankomst til United på nye spillere, slår desuden fast, at de vil være meget påpasselige og ansvarlige, når det kommer til at hente nye spillere. Selv hvis Manchester City skulle investere voldsomt på at forbedre deres hold.

Derudover peger han på, at det ikke bare er mellem United og City i Premier League.

- Det handler ikke om os og dem. Det er om os, dem, Liverpool, Arsenal, Chelsea og Tottenham. Det er ikke bare City og United. Det er om seks hold, siger portugiseren.

Manchester United spiller søndag mod West Bromwich, hvor et nederlag til Mourinho vil betyde, at City er engelske mestre.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus