• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Mourinho: Chelsea kan bruge 500 mio. på en spiller

Mourinho: Chelsea kan bruge 500 mio. på en spiller
Illustration

José Mourinho vil skrive en af de helt store checks til sommer, når han skal hente en ny angriber til klubben.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

José Mourinho skal på jagt efter en angriber, når transfervinduet åbner igen til sommer. Det har den portugisiske Chelsea-manager slået fast ved flere lejligheder, og det kan altså blive en af de helt store angrebsprofiler, som Mourinho vælger at gå efter.

Chelsea er nemlig klar til at spendere et beløb på højde med den halve milliard, som man brugte på Fernando Torres, da han blev hentet i Liverpool.

- Ja, jeg tror, Chelsea kan gøre det. Jeg tror ikke, Chelsea kan gøre det med fire eller fem spillere og og spendere to milliarder eller to-en-halv milliarder, men Chelsea kan gøre det med en spiller, siger Mourinho ifølge The Guardian.

Med så dyr en investering i sigte fristes man til at tænke, at Fernando Torres så skal afskibes efter et ophold, der slet ikke har levet op til den halve milliard, som Chelsea betalte for ham. Men Torres skal ikke frygte for sin fremtid, forsikrer Chelsea-manageren.

- Han giver alt, hvad han har, og det respekterer vi, og det er derfor, han fortsætter med at spille, og vi fortsat tror på, at han kan bidrage. Har han en fremtid i klubben? Ja, han har. Han har en kontrakt, han er en god professionel og han arbejder hårdt for holdet, siger Mourinho.

Superliga

Mere Superliga

Fokus