• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Mourinho i modvind efter trænings-session med spiller

Foto: Getty Images

På en dag hvor corona-krisen trak dystre overskrifter i England, valgte Tottenham-manager José Mourinho at blæse på myndighedernes forbud og kaldte spiller til træning.

Af Torsten Kjems Hansen

Tirsdag kunne England notere det højeste antal døde på det døgn til corona-krisen – nemlig hele 854 mennesker, hvilket bringer dødstallet op på dystre 6159.

Premiere-minister Boris Johnson er indlagt på intensiv, hvor han modtager ilt og i det hel taget er alvoren virkelig ved at gå op for England.

Men Tottenham-manager José Mourinho valgte at sætte sig ud over de retningslinjer, der rådgiver alle til at blive hjemme. Tottenham-manageren kaldte nemlig til træningssamling for rekord-indkøbet Tanguy Ndombele.

Læs også:Jagtet af store klubber: Jess Thorup forlænger med 15-årigt stortalent

Tottenhamspillerne har ellers alle fået et individuelt trænings-program udleveret og holder samlinger via video-tjenesten Zoom med de fysiske træninger, så der opretholdes en vis social værdi i de isolerede tider.

Men Mourinho kaldte tirsdag Ndombele til en træningssession i en offentlig park. 

En session der siden er nået de engelske medier, der meddeler, at Tottenham-ledelsen er alt andet end tilfredse med managerens beslutning om at mødes med en spiller i det offentlige rumdt i en tid, hvor landet skal vise sammenhold og overholde de efterhånden ganske stramme regler.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Ny klub til transferfri Mario Götze

Timingen for Mourinhos beslutning er alt andet end god for Tottenham, der i denne uge har været kritiseret skarpt for at hjemsende medarbejdere for at kunne søge støtte i regeringens hjælpepakker. En beslutning som Liverpool også tog men siden har trukket tilbage efter den massive kritik.

Tottenham befinder sig fortsat i stormvejret omkring denne sag, så at klubbens manager gør det stik modsatte af myndighedernes regler og vedtagelser, resulterer næppe i store smil hos ledelsen.

En talsmand fra klubben udtaler:

- Alle vores spillere er blevet mindet om at respektere påbuddet om at holde afstand, når der trænes udendørs. Vi kommer til at holde fast i det signal.

Da nyheden først ramte de engelske medier hed det sig, at også Davinson Sanchez og Ryan Sessegnon var kaldt til trænings-sessionen, men de to bor i området og var tilfædligt ude at løbe - med behørig afstand mellen sig. Så det skal Mourinho trods alt ikke høre for.

Læs også:Spurs-stjerne aftjener værnepligt i hjemlandet

Læs også:David Moyes går frivilligt ned i løn

Læs også:Van der Vaart er strandet i Danmark: Jeg savner min søn helt forfærdeligt

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.