Det er fortsat José Mourinhos førsteprioritet at blive manager i Manchester United, men han er træt af at vente på klubben og er begyndt at udforske andre muligheder.

Den fyrede Chelsea-manager José Mourinho er frustreret over, at han endnu ikke har udsigt til at overtage jobbet som chef hos Manchester United. Hans repræsentanter tog allerede kontakt til klubbens ledelse under 24 timer efter hans fyring i Chelsea, skriver ESPN.

Det lignede ellers, at Louis van Gaal ville blive fyret i slutningen af december, men endnu holder United fast i hollænderen. Mourinho sagde ellers nej til at blive cheftræner for Real Madrid, tildels fordi han gerne ville have jobbet i Manchester, og dels fordi han ikke ville tage overtage Rafael Benítez' post midt i sæsonen. 

Ifølge ESPN har manglen på aktivitet i United fået Mourinho-lejren til modvilligt at afsøge mulighederne for et job et andet sted. Han vil således gerne tilbage i fodboldens verden hurtigst muligt, og allerede i oktober kontaktede hans repræsentanter Paris Saint-Germain og Inter, fordi han godt kunne se, at resultaterne med Chelsea forblev elendige. 

Manchester United er fortsat portugiserens førsteprioritet. Men selvom den generelle forventning er, at Mourinho tager et stort job, skriver ESPN, at man måske overrasker og "går lidt lavere".

SENESTE NYT...
OP | NED