• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Mourinho hylder Alexis Sanchez

Jose Mourinho hylder Alexis Sanchez som en "fænomenal" spiller og benægtede ikke muligheden for, at Manchester United kunne hente Arsenal-stjernen en dag.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ifølge Sky Sports News vil Manchester United slå de lokale rivaler fra Manchester City i jagten på Alexis ​​Sanchez.

Fredag aften går rygterne på, at Manchester City ikke er parat til at betale Arsenals vurdering af chileneren, som lyder på £35 millioner, og det kan bane vejen for Manchester United.

Arsene Wenger vil gerne have, at Sanchez bliver, men Arsenal-bossen ser ud til at miste sin stjerne, inden vinduet lukker, og Manchester Uniteds manager, Jose Mourinho, indrømmer, at der er visse spillere, som Manchester United skal forsøge at hente, hvis de får chancen.

- Vi mener, at der er nogle spillere i fodboldverdenen hvor, du kan være nødt til at gøre et forsøg, hvis du har en chance for at underskrive dem, om det så er i januar, marts eller juli, siger Mourinho kryptisk.

Alligevel er han ikke meget for at tale om konkrete spillere, lod han forstå på fredagens pressemøde forud for hjemmekampen mod Stoke i morgen.

- Jeg vil ikke bryde mig om, at andre managers begyndte at tale om, hvorvidt de var interesserede i at hente en af ​​mine spillere om eller ej.

- På et generellt plan kan jeg sige, at jeg og Manchester United-bestyrelsen ikke tror meget på januarmarkedet. Vi kommer formentlig ikke til at købe en spiller bare for at gøre noget. I forhold til Sanchez kan jeg kun sige, som alle andre siger, at han er en fænomenal spiller. Jeg føler ikke, jeg burde sige meget mere end det.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus