• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Mourinho joker med Lukakus målkrise: Han mangler en stor støvleaftale

Mourinho joker med Lukakus målkrise: Han mangler en stor støvleaftale
Foto: Getty Images

Manchester United vandt 4-2 ude over Watford, men der var ingen mål fra belgiske Romelu Lukaku, der blot har scoret en enkelt gang i 11 kampe.

Af Kenneth Jensen

Romelu Lukaku har problemer med at lave mål for tiden.

Efter den belgiske angriber åbende sæsonen med lyn og torden og lavede masser af mål, er angriberen nu endt i en tørkeperiode, der bare har budt på en enkelt scoring fra Lukakus side i de seneste 11 kampe. Det mål scorede han mod Newcastle, hvor han satte målet til 4-1 ind for et par kampe siden.

Efter kampen mod Watford tirsdag aften, som Manchester United vandt med 4-2, jokede José Mourinho med angriberens manglende form og det faktum, at han aktuelt ikke har en støvleaftale, som det er kutyme for fodboldspillere i dag. Således havde Lukaku - så det ud til - tapet Nike-logoet over på sin sorte støvle.

- Jeg tror, han har brug for en stor aftale, for han har ikke en i øjeblikket. Han spiller med sorte støvler, og jeg tror, der er hehov for, at et brand giver ham de rigtige støvler og betaler ham det rigtige beløb, så han begynder at score igen, siger José Mourinho.

- Hans aftale udløb, og nu venter han på en ny.

Det var dog ikke kun sjov og spas for Mourinho, for han ved også godt, at han har brug for mål fra sin angriber. Men i stedet for at gå ud og siger det, vælger Mourinho en anden løsning - og det nok for at sikre, at belgieren får noget selvtillid, og at han forstår, at der ikke er et stort pres lige nu.

- Han arbejder utrolig godt for holdet. Jeg vil aldrig bebrejde ham for at misbruge en stor chance.

- Han ved, at han med mig ikke har det samme pres. Han er en fantastisk og professionel spiller, en god kollega, og jeg kunne ikke være med glad for at have ham.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.