• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

Mourinho om manglende Mkhitaryan: Hvis jeg bænker Mata, er han på vej væk

Mourinho om manglende Mkhitaryan: Hvis jeg bænker Mata, er han på vej væk
Foto: Jon Super/Polfoto

Manchester United-træneren forklarede i dag, hvorfor han endnu ikke har brugt Henrikh Mkhitaryan. Det er fordi, det skaber rygter, når han ændrer på holdet.

Af Nicolai Dupont

Henrikh Mkhitaryan har endnu ikke fået en plads i start 11-eren i Manchester United. Det skyldes blandt andet, at pressen går i selvsving, hvis Mourinho ændrer på holdet.

- Det er svært. Hvis Mata sidder på bænken, fortæller I mig, at jeg er ved at smide ham ud og vil sælge ham, siger Mourinho til Sky Sports.

Læs også: Mourinho til Bayern: Kom og hent Schweinsteiger tilbage

- Hvis jeg ikke spiller med Martial, er det fordi han er i krise. Hvis det er Ashley Young, er det fordi, jeg ikke kan lide ham. Er det Memphis Depay, er det fordi, han er på vej væk.

Manchester United har vundet begge deres kampe hidtil i sæsonen. Og det spiller også en stor rolle for Mkhitaryans plads i truppen.

- De andre spillere spiller virkeligt godt. Nogle managere bruger deres nyindkøb med det samme fordi, 'jeg købte denne spiller, og jeg vil bevise, at det var klogt.' Men jeg tænker ikke på mig selv. Jeg tænker på holdet, siger Mourinho.

United-manageren er sikker på, at Mkhitaryan bliver en succes i klubben, og han kan da også få en rolle i dagens kamp mod Hull.

- Han er klar til at spille, og måske kommer han til at spille.

Superliga

Mere Superliga

Fokus