• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Mourinho: Vi mangler mindst én spiller

Mourinho: Vi mangler mindst én spiller
Foto: Manchester United

José Mourinho vendte natten til torsdag dansk tid Manchester Uniteds sommer på transfermarkedet.

Af Andreas Arp

Der bliver handlet med store beløb i de største engelske klubber i disse uger. Onsdag aften kunne Chelsea offentliggøre et køb af Alvaro Morata, der ifølge engelske medier har kostet mestrene i omegnen af 600 millioner kroner. For en uges tid siden skiftede Kyle Walker Tottenham ud med Manchester City for en sum på angiveligt 400 millioner, der gør ham til verdens dyreste forsvarsspiller.

Og tidligere på måneden hentede Manchester United belgiske Romelu Lukaku til klubben for et beløb, der meldes omkring de 630 millioner kroner.

Det er store beløb, og det kan være hovedårsagen til at netop Manchester United bør sætte deres transferforventninger lidt ned i denne sommer. Det fortalte klubbens træner, José Mourinho, natten til torsdag på et pressemøde forud for morgendagens træningskamp mod Manchester City:

- Jeg er vant til at se klubber bruge store beløb på store spillere. Men nu betaler alle store beløb for gode spillere. Det er underligt. Der er en forskel på gode spillere og store spillere. Nu er priserne på normale spillere også helt vanvittig, fortalte portugiseren og fortsatte:

- Vi er ikke en klub, der er klar til at købe og købe non-stop. Vi er ikke en klub, der bare er klar til at betale, hvad de andre klubber forlanger. Så jeg er klar til at gå fra fire til tre nye spillere. Med tre vil jeg kunne give truppen og holdet bedre balance og muligheder for at konkurrere, udtalte Mourinho med henvisning til de fire indkøb, som han tidligere har indikeret, at United skulle gå efter.

De Røde Djævle har som nævnt allerede hentet Romelu Lukaku i Everton, men også den svenske forsvarssspiller Victor Lindelöf har tilsluttet sig Mourinhos trup denne sommer fra Benfica.   

Superliga

Mere Superliga

Fokus