• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Mourinhos hovedbrud: Kun tre forsvarsspillere klar til Arsenal

José Mourinho har stor udfordringer i bagkæden, hvor Manchester United er plaget af adskillige skader

Af Mikkel Sloth

Der er dømt storkamp i aften, når Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod Arsenal i, hvad der normalt ville være en topkamp i Premier League. Men de har problemer i Manchester United, hvor resultaterne har svigtet i denne sæson, og storklubben er derfor placeret på en skuffende 8. plads.

Hjemmeholdet er derfor pisket til sejr, hvis de vil holde bare nogenlunde trit med topklubberne og holde liv i håbet om en plads i top fire. Men manager José Mourinho arbejder under svær vilkår, for han får en hård opgave, når han skal sætte Manchester Uniteds startopstilling til aftenens kamp. 

På grund af skader får han nemlig svært ved at stille med et fuldt forsvar. Således er både Victor Lindelöf og Ashley Young definitivt ude med hhv. skade og karantæne, og desuden er både Chris Smalling, Eric Bailly, Phil Jones, Antonio Valencia og Luke Shaw særdeles tvivlsomme til kampen.

Det betyder, at José Mourinho kun har Marcos Rojo, Matteo Darmian og den 19-årige Diogo Dalot klar til kampen af normale forsvarsspillere. Sidstnævnte har kun spillet to kampe i Premier League fra start i denne sæson, men kan altså muligvis blive kastet i ilden til storkampen mod Arsenal. 

I seneste kamp mod Southampton havde José Mourinho lignende problemer, og her endte han med at stille med de to normale midtbanespillere Nemanja Matić and Scott McTominay. Til denne kamp har han dog i hvert fald Matteo Darmian tilbage, men det skal blive spændende at se, om den karismatiske manager allerede tør sende ham i kamp på trods af den manglende kamptræning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus