Mourinhos United blev slået af Brighton

Det blev slet ikke som United havde regnet med mod Brighton, der var i store problemer søndag aften, hvor det blev til et nederlag på 2-3.

Manchester United kom fint i gang med sæsonen, da de vandt 2-1 over Kasper Schmeichels Leicester i første runde. I anden runde kom Mourinho og Co. dog ned på jorden igen, da de løb ind i et nederlag på 2-3 til Brighton på udebane.

Her kunne Manchester United se sig selv være bagud med 0-2 allerede efter 27 minutter, da Murray først fik overlistet David De Gea, hvorefter Duffy fordoblede føringen for Brighton.

Manchester United kom dog tilbage i opgøret igen ved Romelu Lukaku, da han steg til vejrs efter 34 minutters spil. Det burde have været startskuddet til, at United også fik udlignet, men sådan gik det ikke.

I slutningen af første halvleg blev det til 3-1 for Brighton, da Bailly lavede straffespark. Det blev udnyttet af Gross, da han sparkede midt i målet. De Gea havde dog foden på, men bolden fortsatte i netmaskerne.

Efter pausen stod der stort set kun Manchester United på opgøret, men først til allersidst i overtiden gav det bonus, da Fellaini fik tilkæmpet sig et straffespark. Her stod Paul Pogba for scoringen, men det var for sent.

Resultatet betyder, at Brighton indhenter United, som indtager en plads lige midt i rækken. Næste opgave for Manchester United er mod Tottenham på hjemmebane. Brighton møder Liverpool på udebane i næste runde.