• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Nej tak: Manchester United dropper jagten på Bale

Foto: Getty Images

Manchester United har ingen plan om at skulle hente Gareth Bale til klubben denne sommer.

Af Morten Jørgensen

Real Madrid har brugt enorme beløb på at forstærke truppen allerede, og det vil højst sandsynligt resultere i, at den spanske storklub også skal sælge ud, og det kan blandt andet betyde, at Gareth Bale må finde sig en ny klub.

Den walisiske landsholdsstjerne kommer dog ikke til at slutte sig til Manchester United, for ifølge London Evening Standard har Premier League-klubben droppet interessen i kantspilleren med en fortid i Tottenham.

Helt siden 2013 har Gareth Bale ellers været på radaren hos Ed Woodward, men Manchester Uniteds vice-bestyrelsesformand har nu fået besked fra Ole Gunnar Solskjær om at tænke mere langsigtet.

Nordmanden vil langt hellere have lovende englændere til Manchester United, og derfor er Jadon Sancho også hans primære mål til at forstærke den offensive del af midtbanen. Det kan dog blive umuligt at hente landsholdsspilleren i Dortmund, da Bundesliga-klubben ikke vil sælge.

Manchester United kunne onsdag eftermiddag præsentere Daniel James som ny spiller i klubben, da den lynhurtige waliser har underskrevet en femårig kontrakt. Han skifter fra Swansea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus